Werk instructie maakt taken inzichtelijk

Je wilt heldere en begrijpelijke werkinstructies laten maken? Dan ben je bij Foxiz aan het juiste adres. Bij veel taken is het belangrijk dat het direct inzichtelijk is wat er moet gebeuren. Een heldere werkinstructie is daarbij onmisbaar. Een belangrijk aspect is ook de veiligheid. Waar moeten mensen op letten zodat ze zeker weten dat ze op een veilige manier hun taak uitvoeren? Wij weten per doelgroep hoe een instructie zo duidelijk mogelijk omschreven moet worden. Ook weten we precies hoe een bepaalde taak het beste gepresenteerd kan worden. Of het nu gaat om geschreven content of voornamelijk om visuele werkinstructies, onze experts bieden je de beste service. Maak gebruik van onze professionele diensten.

Foxiz Logo tekst

Werk instructie maken

Voor het maken van een betrouwbare en duidelijke werkinstructie ben je bij Foxiz aan het beste adres. Het is onze missie om de beste ontwikkelaar van technische content van heel Nederland te zijn. Wil je zo duidelijk mogelijk het gebruik van jullie koffieautomaat omschreven hebben? Gaat het om het beheer van de rioolwaterzuivering? Zoek je naar instructies op het gebied van onderhoud van grote zeesluizen? Bij Foxiz zit je altijd goed. Wij garanderen je een eindresultaat dat goed te begrijpen is voor de doelgroep. De content die eventueel al bij jullie aanwezig is wordt zeker meegenomen tijdens het maken van de werkinstructies.

Werk instructies laten maken

Als je voor een werkinstructie maken kiest voor onze professionele diensten, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Deze maken we precies voor je op maat. Heb je nog vragen? Mail of bel ons en we helpen je graag verder. Wij doen wat we zeggen. We kiezen voor een heldere werkwijze en een duidelijk plan van aanpak. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Net als jou houden ook wij niet van onaangename verrassingen. Afspraak is bij ons dan ook echt afspraak. Jouw behoeften staan zeer hoog in het vaandel. We stemmen onze activiteiten en producten daar geheel op af. We realiseren ons dat wij door het schrijven van werkinstructies soms een grote invloed hebben op het dagelijkse leven van mensen. Een zorgvuldige werkwijze is voor ons daarom van zeer groot belang.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us