Gebruikershandleiding schrijven

Je wilt jouw gebruikershandleiding laten schrijven door een expert? Dan ben je bij Foxiz aan het juiste adres. Wij ontwikkelen en schrijven handleidingen waarmee onder meer onderhoud en assemblage op een goede manier kunnen worden uitgevoerd. Ook zijn de handleidingen duidelijk en goed te begrijpen als het gaat om de bediening of het gebruik van een bepaald product. Natuurlijk is dat ook wat jouw doel van een handleiding is. Je wenst dat jouw product of proces op de juiste manier wordt toegepast of gebruikt. Bij Foxiz mag je vertrouwen op goede en begrijpelijke informatie. Wij ontwikkelen doelgerichte documentatie op projectbasis.

Foxiz Logo tekst

Gebruikershandleiding leren schrijven

Jij zoekt naar een opleiding om meer te leren over gebruikershandleiding schrijven? Je zou deze handleidingen graag zelf leren schrijven? Maak dan gebruik van de Foxiz academie. Wij bieden je een compleet cursusaanbod voor technisch schrijvers. Handleidingen worden geschreven door mensen met de juiste vaardigheden. Wij zijn de enige academie die landelijk een uniek en compleet aanbod aan trainingen op dit terrein aanbieden. Deze cursussen worden verzorgd door enthousiaste en ervaren vakspecialisten. Je wilt jouw kennis naar een hoger niveau getild krijgen? Neem zeker contact met ons op. De training wordt op ons kantoor of bij jullie op locatie gegeven. Kijk voor de aankomende cursusdata even verder op onze site.
Gebruikershandleiding laten schrijven door technisch schrijvers

Gebruikershandleiding laten schrijven door technisch schrijvers

Je wilt een gebruikershandleiding leren schrijven? Kies voor de Foxiz academie. Je wilt de handleiding voor gebruiker liever laten schrijven? Ook dan kun je gebruik maken van onze professionele diensten. Wij werken alleen met gecertificeerde schrijvers. Bij ons mag je vertrouwen op de beste kwaliteit. Als wij met je in zee gaan, kiezen we voor een heldere en duidelijke aanpak. Je houdt vast niet van onverwachte verrassingen op een later moment. Dat begrijpen wij volkomen. Wil je een offerte van ons ontvangen? Deze is geheel gratis aan te vragen via onze website. Voordat we de offerte voor je opstellen, hebben we een aantal gegevens van je nodig. Onder meer de doelgroep waarvoor je de handleiding wilt laten schrijven. Ook zijn wij graag op de hoogte van eventueel al aanwezige en bruikbare content.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us