Technisch schrijven training

Zoek je naar een professionele training voor technisch schrijven? Maak dan zeker gebruik van de Foxiz Academie. Wij bieden je diverse cursussen aan op het gebied van schrijven. Je zult merken dat het dan gaat om praktisch toepasbare achtergrondkennis. Ook geven wij je tips en handvatten om eenvoudiger, sneller en beter Nederlands te schrijven. Elke technisch schrijver is welkom bij deze cursussen. Het volgen van de training zorgt voor een enorme opfrisser en verbetering van jouw Nederlands. Wij leren je om doelgericht te schrijven in heldere taal.

Foxiz Logo tekst

Wat zijn de onderwerpen van de training technisch schrijven?

Het ligt er natuurlijk aan welke technisch schrijven training je bij ons gaat volgen. Er is in ieder geval aandacht voor de grammatica, voor de spellingregels en voor de stijl. Ook focussen we ons tijdens de cursus op actief schrijven. Een actieve schrijfstijl houdt de aandacht van de lezers vast. Verder kijken we naar het schrijven naar niveau. Er zijn diverse taalniveaus met daarbij behorende specifieke kenmerken. Ook het stukje redactionele vaardigheden en een kritische taalhouding worden onder de loep genomen.

Hoe werkt training technisch schrijven?

Als je nog vragen hebt over onze training, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Je mag ons altijd even bellen of mailen. Tijdens de cursus vindt er in ieder geval een presentatie plaats. Deze wordt gegeven door een van onze ervaren specialisten. Ook zijn er praktische taalhulpmiddelen voor elke dag. Natuurlijk ontvang je van ons hand-outs van de theorie zodat je het een en ander op een later moment nog eens kunt nalezen. Ook de uitgewerkte opdrachten zijn voor je beschikbaar. Het resultaat van deze cursus zal zijn dat jouw kennis van de Nederlandse taal enorm is aangescherpt. Zelfs kleine fouten en slordigheden ontgaan je voortaan niet meer. Vanaf nu schrijf je met meer plezier en met meer vertrouwen. Je weet na de training hoe je van een ingewikkelde technische uiteenzetting een duidelijke en begrijpelijke handleiding maakt. Ook het kritisch en respectvol kunnen beoordelen van eigen en andermans teksten is het resultaat van deze praktische training voor technisch schrijvers. Wil je meer weten over de tarieven? Bel of mail ons en we kunnen je direct de benodigde informatie verstrekken. De cursus wordt bij ons in Tiel verzorgd. Het is daarnaast ook mogelijk dat wij bij jou op locatie komen voor het verzorgen van deze training.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us