Technisch schrijver autotechniek

Je zoekt naar technische schrijvers autotechniek? Heb je op het moment in uw eigen bedrijf een onderbezetting? Ben je dringend op zoek naar een ervaren schrijver die content levert op het gebied van autotechniek? Foxiz is er voor detachering. Als je gebruik maakt van onze professionele diensten, dan huur je absoluut een technische schrijver met passie. Je kunt deze schrijver inhuren voor elke gewenste periode. Het maakt niets uit of dit nu voor een aantal weken of een heel aantal maanden is.

Foxiz Logo tekst

Interessante job voor technische schrijver autotechniek

Wil je zelf als technisch schrijver autotechniek aan de slag? Zoek je naar een uitdagende werkomgeving waar groei gegarandeerd is? Dan ben je bij Foxiz in Tiel precies aan het juiste adres. Ervaren schrijvers op het gebied van autotechniek zijn van harte welkom bij ons dynamische bedrijf. Bij ons profiteer je van een leuk salaris en van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij verzorgen technische documentatie en instructies voor veel verschillende bedrijven.

Frisse blik gevraagd van technische schrijvers autotechniek

Als technische schrijver autotechniek bij Foxiz verwachten we van jou een frisse blik. Ook werken we graag met schrijvers met ambitie. Is het ook jouw passie om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan zijn wij jouw ideale partner. Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen als technisch schrijver. We geven diverse trainingen en cursussen bij ons op locatie. Het is onze missie om techniek begrijpelijk te maken. Ook bij de autotechniek is dat van groot belang. Het kan gaan om een opdracht tot het schrijven van een complete handleiding. Ook vragen onze klanten regelmatig om commerciële informatie of om trainingsvideo’s. Heb je een opdracht voor een document op het gebied van autotechniek? Bij foxiz zit je dan helemaal goed. Maak gebruik van ons geavanceerde systeem. Op die manier plaatst, volgt en ontvang je jouw opdrachten snel en eenvoudig. Wil je meer informatie? Bel of mail ons en we helpen je graag verder.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us