Aanpak

Werk zo slim en efficiënt mogelijk. Zo simpel kan het zijn en bij Foxiz is het zo simpel.

Bij Foxiz werken we al geruime tijd voor mooie klanten in de technische sector in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven gespecialiseerd in automotive, sorteermachines, elektrische laadoplossingen of hard- en software voor het onderwijs. We staan garant voor kwalitatieve vertalingen, komen onze afspraken na en onderhouden graag goede contacten met onze klanten.

Foxiz beschikt over een professioneel netwerk van technische vertaalspecialisten die voor onze klanten de link leggen tussen de klantvraag en de vertaling. Een groot deel van de aanvraag en offerte tot de uiteindelijke vertaling verloopt bij ons volledig geautomatiseerd. Log eenvoudig in op onze portal, upload het bestand, selecteer de gewenste talen en diensten en we kunnen al bijna starten met vertalen. Je hoeft alleen nog maar de offerte online goed te keuren en de vertaler gaat voor je aan de slag.

Offerte aanvragen
Foxiz logo | Vertalingen

Vertaalgeheugen

Elk professioneel vertaalbureau werkt met een vertaalgeheugen (niet te verwarren met een vertaalmachine als Google Translate). Een vertaalgeheugen is de eigen taaldatabase van iedere vertaalklant en een cruciaal en onlosmakelijk onderdeel van het vertaalproces. Wanneer eerder vertaalde zinnen volledig of deels terugkomen in andere documenten, of meerdere malen binnen één document, worden deze voordeliger aangeboden. Kostenbesparing en consistent gebruik van terminologie en zinsconstructies zijn de grootste voordelen van een vertaalgeheugen.

Veelzijdigheid

Onze oplossingen maken het mogelijk om gemakkelijk en efficiënt diverse soorten technische, commerciële en softwareteksten te vertalen in bijna iedere denkbare talencombinatie. Denk aan complete handleidingen, blogjes, nieuwsbrieven, updates van producten of complete websites. Voor iedere soort aanvraag hebben wij de juiste vertaalspecialisten in huis.

Naast vertalen, biedt Foxiz ook andere diensten aan. We schrijven technische documenten, zoals handleidingen, werkinstructies, trainingsdocumenten en we leren bedrijven hoe ze goed hun documentatie kunnen ontwikkelen.

Onze diensten
Foxiz logo | Vertalingen

Meer informatie?

Foxiz is de specialist op het gebied van technische documentatie en vertalingen en we delen ons vakmanschap met onze veelzijdige Academie. Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact op