Over ons

Foxiz heeft zich sinds 2011 ontwikkeld tot een van de grootste bedrijven in haar vakgebied. Ons bedrijf is gevestigd in Tiel, in het hart van de Betuwe. Foxiz maakt techniek begrijpelijk. Wij helpen bedrijven met het ontwikkelen en herstructureren van technische documentatie, zodat processen efficiënt, veilig en correct kunnen worden uitgevoerd.

Dat doen we in verschillende talen en voor uiteenlopende branches en doelgroepen. Of je nou een koffiemachine moet reinigen, een onderhoudscontrole op een trein moet uitvoeren of een rioolwaterzuivering moet beheren, elke taak verdient de juiste informatie.

Ons team bestaat uit projectmanagers, technisch schrijvers, technisch tekenaars en vertalers. Het is een sterk team, met brede ervaring en uiteenlopende expertises. Foxiz staat voor kwalitatief perfecte content, in elke gewenste presentatievorm, van advies tot uitvoering.

iso 9001:2015 gecertificeerd voor technische documentatie

Met een sterke basis in de techniek zorgen wij met veel enthousiasme voor begrijpelijke informatie door:

  • De juiste specialist in te zetten op uw documentatievraagstuk;
  • Goed te luisteren naar de klantwens en met de klant mee te denken;
  • Het in kaart brengen van het juiste doel en de juiste doelgroep;
  • Het totaalplaatje goed in het oog te houden, denk aan hergebruik en vertalingen;
  • Moeilijke informatie makkelijk uit te leggen, zowel visueel als tekstueel;
  • Ons te houden aan de wet- en regelgeving (NEN 5509 en de Machinerichtlijn).
Onze missie
Foxiz favicon

Meer informatie?

Foxiz is de specialist op het gebied van technische documentatie en vertalingen en we delen ons vakmanschap met onze veelzijdige Academie. Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact op