Documentatie voor food

Veilig werken is overal belangrijk, zeker wanneer het om het welzijn van de consument gaat.

Om bij je personeel awareness te creëren is goede informatie belangrijk. Informatie om te begrijpen waarom voedselveiligheid van belang is en hoe je als medewerker zelf veilig moet werken is dan onmisbaar. Wij zorgen voor duidelijke werkinstructies, SOP’s en leermiddelen afgestemd op de doelgroep, op het juiste moment… in print of digitaal.

Foxiz maakt de food industrie begrijpelijk

Offerte aanvragen
Foxiz logo | Documentatie

Kennis telt

Bij Foxiz zijn we ervan overtuigd dat kennis telt, kennis van technische documentatie, normeringen, richtlijnen, techniek, processen en van taal. En misschien wel het belangrijkste van alles; kennis van het doel en de doelgroep.

Met uiteenlopende opdrachten binnen verschillende branches hebben onze specialisten een flinke rugzak met kennis en ervaring opgedaan. Met die kennis en ervaring kunnen we moeiteloos documentatie ontwikkelen bij een verpakkingslijn, koffiezetapparaat, vrachtwagen of navigatiesysteem. Bij Foxiz leven we volgens de regels van de wet, op het gebied van documentatie geldt dat uiteraard ook. Wij hanteren alle geldende normen en richtlijnen, zoals de NEN-5509 en de Machinerichtlijn.

Kwaliteit

Uiteraard maken we gebruik van ervaren specialisten, geselecteerd op vakgebied en ervaring. Gecombineerd met de juiste achtergrond en werkervaring zorgen we ervoor dat de juiste specialist op de juiste taak wordt ingezet. De projectleider zorgt ook nog altijd voor een controle op inhoud, spelling en opmaak voordat het eindproduct kan worden geleverd. Standaardisatie, structuur en conformiteit zijn onze kernwaarden.

Foxiz logo | Documentatie

Meer informatie?

Foxiz is de specialist op het gebied van technische documentatie en vertalingen en we delen ons vakmanschap met onze veelzijdige Academie. Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact op