Training technisch schrijven en NEN 5509

Zoek je een training in het kader van technisch schrijven NEN 5509? Dan ben je bij Foxiz precies op de goede plek. Graag vertellen wij je meer over NEN 5509 en de machinerichtlijnen. Het is belangrijk dat deze op de goede manier worden toegepast. Graag trainen wij ook jou. Elke technisch schrijver is van harte welkom bij onze cursus. Het uiteindelijke doel van de training is dat je zelf CE-compliant handleidingen kunt ontwikkelen.

Foxiz Logo tekst

Onderwerpen tijdens training NEN 5509 technisch schrijven

Ben je benieuwd naar hoe het precies zit met de wettelijke eisen rond NEN 5509? Tijdens de cursus zullen wij dit tot in de kleinste details voor je uit de doeken doen. De wettelijke eisen komen tijdens de cursus zeker aan bod. Een ander onderwerp dat wij behandelen is het toepassen van de terminologielijst en het belang van een goede schrijfwijzer. Ook is er een focus op het stappenplan bij de opzet van een handleiding. Dat kan je in de praktijk heel veel gemak op gaan leveren. Verder kijken we tijdens deze training naar de juiste formulering van technische instructies. Dat is heel belangrijk als je zelf handleidingen en instructies gaat maken. Veel mensen zijn visueel ingesteld. Zij lezen een handleiding, maar nog liever bekijken ze afbeeldingen en foto’s. Daarom is er tijdens de training zeker ook aandacht voor goede illustraties en afbeeldingen.

Wat is de opbrengst van een cursus technisch schrijven NEN 5509?

Kies je voor een training NEN 5509 technisch schrijven bij Foxiz, dan kun je na afloop daarvan zelfstandig handleidingen ontwikkelen. Uiteraard conform de NEN 5509 en de machinerichtlijn. Je stelt tijdens de training samen met de trainer en de andere cursisten een template samen. Deze is toepasbaar op de producten die relevant zijn voor het bedrijf waar je werkt. Er is dus een duidelijke focus op de praktijk. Na de training heb je de beschikking over de gehouden presentatie, over de templates en ook over de praktijkopdrachten. Daar kun je na de cursus nog je winst mee doen. We vragen ook van je of je bepaalde zaken meeneemt naar de cursus. Graag zien we een hand-out van de cursus met verwijzingen naar relevante en interessante bronnen. Ook een certificaat is noodzakelijk. Heb je interesse in de cursus? Wil je meer informatie? Mail of bel ons en we helpen je graag. De cursus is zowel bij ons in Tiel als bij jullie op locatie te volgen.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us