Technisch schrijver machinebouw

Zoek je naar technische schrijvers machinebouw? Dan ben je bij Foxiz op de goede plek. Het kan natuurlijk ook dat je zelf technisch schrijver bent en een nieuwe uitdaging wilt vinden. Of dit nu voor langere of kortere tijd is, wij kunnen vast en zeker iets voor je betekenen. Wij zoeken altijd naar professionele en enthousiaste schrijvers. Graag breiden we ons team uit. Zo vergroten we de kans dat we precies de juiste kandidaat voor onze opdrachtgevers beschikbaar hebben. Maak je deel uit van het team van Foxiz, dan is dat bovendien voordelig voor jouw eigen ontwikkeling. Wij bieden altijd de mogelijkheid om te groeien binnen jouw eigen vakgebied. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vaktrainingen of cursussen. Ook voor de machinebouw zijn wij regelmatig op zoek naar ervaren schrijvers.

Foxiz Logo tekst

Vacature technische schrijver machinebouw

Als je als technisch schrijver machinebouw graag aan de slag wilt, kijk dan zeker bij de vacatures van Foxiz. Wij kunnen vrijwel altijd ervaren schrijvers gebruiken in ons team van experts. Als je aan de slag wilt als technisch schrijver machinebouw, dan ontwikkel je samen met andere collega’s handleidingen voor gebruik en onderhoud van transport- en sorteeroplossingen. Meestal begint dit proces met het verzamelen van de benodigde informatie. De handleiding wordt vervolgens geschreven in het Engels. Als laatste voeg je nog relevante illustraties en/of foto’s toe.

Wat verwachten we van technische schrijvers machinebouw?

Als technische schrijver machinebouw beheers je zowel de Engelse als de Nederlandse taal. Ook kun je uitstekend overweg met Microsoft Word. Verder is het een groot voordeel als je ervaring hebt als schrijver in machinebouw. Ervaring met Adobe Illustrator wordt zeer op prijs gesteld. Heb je interesse in een werkplek bij Foxiz? Spreken onze kernwaarden je aan? Wij maken techniek begrijpelijk voor de doelgroep. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om een waterzuivering of een scheepswerf. Nuttige handleidingen zijn onmisbaar. Het kan hierbij gaan om een korte werkinstructie, een trainingsvideo of bijvoorbeeld een zeer uitgebreide handleiding. Wij zijn er voor de technische documentatie. Onze klanten verwachten begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us