Ga naar Foxiz Documentatie
Ga naar Foxiz Vertalingen

Technisch schrijver werktuigbouw

Foxiz is altijd op zoek naar technische schrijvers werktuigbouw. Zoek je een leuke job in dit vakgebied? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we snel of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Foxiz staat voor heldere content. Wij werken met veel verschillende klanten en opdrachtgevers. De rode draad bij ons is het continue leveren van heldere en begrijpelijke teksten. Of het nu gaat om een verkorte handleiding of een instructievideo op het gebied van werktuigbouw, de doelgroep moet weten wat er bedoeld wordt.

Je bent op zoek naar een technische schrijver werktuigbouw?

Als je een technisch schrijver werktuigbouw zoekt, dan ben je bij Foxiz aan het juiste adres. Heb je in jouw bedrijf een heel aantal opdrachten liggen en is er geen capabele schrijver die dit kan oppakken? Wij zien in de praktijk dat er regelmatig sprake is van een onderbezetting op dit gebied. Foxiz is er dan voor detachering. We kijken graag of we ook voor jou de juiste persoon beschikbaar hebben. Bel of mail ons en we kijken meteen even wat we voor je kunnen betekenen.

Ontwikkeling van technische schrijvers werktuigbouw

Je werkt al een tijdje als technische schrijver werktuigbouw? Dit is nog steeds jouw grote passie? Zijn er een aantal uitdagingen waar je telkens tegenaan loopt? Wij zijn er voor jou. Volg een van onze trainingen en ontwikkel je zelf. Graag kijken we samen met jou naar jouw specifieke behoefte. Wij geven de trainingen in Tiel, maar het is ook mogelijk om de cursus te verzorgen bij jou op locatie.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Onze Kernwaarden

Wij zijn bezeten van duidelijke content

Wij schrijven graag buiten de lijntjes

Op ons kun je bouwen

Wij halen het beste uit onszelf

Wij stoppen niet met nadenken

Onze missie & kernwaarden