Technische documentatie

Jij wilt technische documentatie laten schrijven? Dan ben je bij Foxiz op de goede plek. Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op dit terrein. We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Graag denken wij in oplossingen. We maken de documentatie voor je in begrijpelijke taal. We kiezen daarbij voor oplossingen op maat. Voordat we aan het werk gaan met het schrijven van de technische documentatie, willen we eerst jouw wensen helder hebben. Hierbij is zeker ook de doelgroep van belang. Op basis daarvan stellen we ook een op maat gesneden offerte voor je op. Bij Foxiz mag je vertrouwen op de beste tools en de beste technieken.

Foxiz Logo tekst

Technische documentatie schrijven

Laat jouw technische documentatie schrijven door de specialist. In de wereld van technische documentatie mogen wij ons absoluut een specialist noemen. We werken met een team dat veel ervaring heeft. Het gaat hierbij om de meest uiteenlopende takken van sport. Denk hierbij onder meer aan handleidingen, werkinstructies, trainingsmateriaal en technische illustraties. Ook voor een quick scan en voor product visualisaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Technische documentatie laten schrijven

Op welk terrein wil je technische documentatie laten schrijven? Gaat het om handleidingen? Het is uiteraard van het grootste belang dat deze in een heldere en begrijpelijke taal worden geschreven. Wij ontwikkelen handleidingen waarmee gebruik, onderhoud en assemblage snel kan worden uitgevoerd. Om welk proces of om welk product gaat het? Uiteraard wil je dat het op de juiste manier wordt gebruikt. Ook is het nodig dat er op een correcte wijze onderhoud gepleegd wordt. Door middel van onze aanpak mag je vertrouwen op begrijpelijke en duidelijke informatie. Heldere taal zullen we maar zeggen. Wil je meer informatie? Bel of mail ons. Wil je een offerte? Vraag deze gratis bij ons aan. We zijn je graag van dienst. Als je zelf meer wilt weten over het schrijven van technische documentatie, dan ben je van harte welkom bij onze Foxiz Academie.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us