Academie

Foxiz wil de beste ontwikkelaar van technische content van Nederland zijn! Het is een streven, maar wanneer ben je het? Wij vinden de weg ernaartoe misschien wel belangijker dan het einddoel. Die weg is de voeding voor het streven ons te blijven ontwikkelen. Zo kunnen wij blijven gaan voor een nog beter eindproduct voor onze klanten.

Uniek cursusaanbod

Goede technische content kan alleen worden gemaakt door mensen met de juiste kennis en vaardigheden. Met de Foxiz Academie bieden wij een volledig en uniek cursusaanbod voor technisch schrijvers. Daarmee stimuleren wij continu de ontwikkeling van onze eigen mensen en de specialisten van onze klanten.

Enthousiaste vakspecialisten

Onze trainingen worden gegeven door enthousiaste vakspecialisten. Zij geven met passie hun kennis en ervaring door en tillen jouw kennis naar een hoger niveau. Wij verzorgen deze trainingen op ons kantoor en op locatie.

Foxiz logo | Academie
Foxiz Academie cursusaanbod

Ons basisaanbod

De Foxiz Academie heeft een basisaanbod van zes cursussen die de (beginnend) technisch schrijver essentiële kennis en inzichten geeft.

Bekijk de agenda

Deze cursussen zijn ook als complete leergang te volgen

Naast deze cursussen bieden wij ook een uitgebreid aanbod voor wie wat meer verdieping zoekt.

Leergang

De basiscursussen staan op zichzelf maar zijn ook gezamenlijk te combineren tot één leergang ‘Technisch Schrijver’. Wij bieden bedrijven en hogescholen de mogelijkheid deze leergang als geheel te volgen. Dat kan bij ons in Tiel, maar ook op locatie. Op deze wijze hebben (toekomstig) technisch schrijvers een goede en complete basis om aan de slag te gaan.

Verdieping

Naast ons basisaanbod bieden we ook verdieping aan, met een aantal meer specialistische cursussen voor de ervaren auteur:

  • DITA/XML voor beginners
  • Topic-Based Writing
  • Simplified Technical English (STE)

Wil je meer hierover weten? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Wil je dat jouw medewerkers ook de beste technisch schrijvers worden? We helpen ze graag!

Neem contact met ons op voor meer informatie over de programma’s, de inhoud en de tarieven:

E-mail: academie@foxiz.nl
Telefoon: +31 344 84 88 00

Foxiz logo | Academie