Technisch schrijver

Wil je voor jouw bedrijf een technisch schrijver inhuren? Foxiz is er voor detachering. Graag verzorgen we ook jouw documentatie. Als je onze schrijvers inhuurt, dan weet je zeker dat je teksten ontvangt die zowel helder als begrijpelijk zijn. Wat kunnen wij voor je betekenen? Gaat het om handleidingen of instructies? We hebben veel ervaring op dit terrein en mogen ons de absolute specialist noemen. Voor vragen en informatie mag je altijd contact met ons opnemen.

Foxiz Logo tekst

Kenmerken van onze technische schrijver

Als je een technisch schrijver inhuurt bij Foxiz, dan zul je snel kennis maken met onze kernwaarden en met onze missie. Wij kiezen altijd voor een zo duidelijk mogelijke content. Daarnaast schrijven we heel graag buiten de lijntjes. Dat spreekt jou aan? Dan kunnen wij zeker iets voor je betekenen. Onze heldere aanpak en onze duidelijke communicatie zorgen ervoor dat je absoluut op ons kunt bouwen. Wij doen wat we beloven. Bij Foxiz betekent afspraak ook echt afspraak. We zijn tenslotte niet zomaar tevreden. We doen er alles aan om het beste uit onszelf te halen. We stoppen dan ook nooit met nadenken en met het ontwikkelen van onszelf.

Technisch schrijver inhuren

Voor een technische schrijver kun je gebruik maken van onze detachering. Heb je zelf ook technische schrijvers maar is er sprake van topdrukte? Huur dan zeker een van onze specialisten. Het kan natuurlijk ook dat je, om welke reden dan ook, tijdelijk te maken hebt met onderbezetting. Onze detachering is dan de ideale oplossing. Wij zien dat onderbezetting vrij vaak voorkomt bij bijvoorbeeld documentatieafdelingen. Natuurlijk komt dat bijna nooit gelegen. Wij hebben een team van eigen specialisten. Heb je een capaciteitsvraag op jouw locatie, dan zetten we hen graag voor je in. Het maakt hierbij niet uit om welke periode het gaat. Of je onze technische schrijver nu inhuurt voor een week of voor een half jaar, wij helpen je graag. Naast technisch schrijvers, kun je bij ons ook terecht voor onder meer technisch tekenaars, dtp ‘ers en document controllers.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us