Missie & Kernwaarden

Onze missie: de beste ontwikkelaar van technische content van Nederland zijn! Foxiz staat garant voor begrijpelijke technische documentatie voor diverse branches en doelgroepen. Van een handleiding voor het gebruik van specifieke software of een stofzuiger, tot die voor het onderhoud van een zeesluis.

iso 9001:2015 gecertificeerd voor technische documentatie

Wij zijn bezeten van duidelijke content

En niet alleen wij, ook de gebruikers van onze content worden er blij van. Onze heldere, aantrekkelijke en slim opgebouwde documentatie zet je meteen goed aan het werk. Veilig en efficiënt werken, ondersteund door begrijpelijke informatie, daar gaat het om!

Wij schrijven graag buiten de lijntjes

Wat krijg je als je met een vindingrijke, een tikkeltje tegendraadse en vooral creatieve blik kijkt naar informatieoverdracht? Eigentijdse en doelgroepgerichte content, die korte metten maakt met ieder denkbaar vooroordeel over handboeken!
Zo zorgen we ervoor dat de content die wij ontwikkelen, in welke taal dan ook, perfect aansluit bij de gebruiker.

Op ons kun je bouwen

Zeggen wat je doet is easy. Echt doen wat je zegt is moeilijker, maar is bij ons wel het uitgangspunt. Onze werkwijze is helder. Wij houden, net als onze klanten, niet van onaangename verrassingen. Afspraak is afspraak.
De behoefte van onze klanten staat centraal. Al onze producten en activiteiten stemmen we daarop af. Zo simpel moet het zijn.

Wij halen het beste uit onszelf

De beste zijn: dat kan alleen als je heel goede mensen aan je kunt binden.
Bij Foxiz doen we dit door een omgeving te scheppen waarin onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Trots zijn op het team waarin je werkt en vooral trots zijn op het aandeel dat je zelf daarin hebt. Daar geloven wij in. Jezelf ontwikkelen is hiervoor essentieel. Onze eigen Foxiz Academie zorgt ervoor dat onze medewerkers up-to-date blijven.
In de Foxiz Academie delen wij bovendien graag onze kennis en ervaring met klanten en vakgenoten. Dat is onze bijdrage aan de ontwikkeling van ons vakgebied.

Wij stoppen niet met nadenken

De ontwikkeling van handleidingen, werkinstructies en opleidingen, én het vertalen en beheren daarvan is een onophoudelijk proces. De (technische) wereld waarin wij leven is vol dynamiek en innovatie. Gedrevenheid, flexibiliteit, het stellen van prioriteiten en het voortdurend streven naar verbetering: het zit in onze genen. Wij sluiten perfect aan op wat onze omgeving vraagt en blijven, uiteraard, pragmatisch en resultaatgericht.

Keep it simple. Of zoals wij zeggen: Foxiz maakt techniek begrijpelijk!

Interesse?
Foxiz favicon

Meer informatie?

Foxiz is de specialist op het gebied van technische documentatie en vertalingen en we delen ons vakmanschap met onze veelzijdige Academie. Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact op