Missie & Kernwaarden

Onze missie

De beste ontwikkelaar van technische content van Nederland zijn!

Of het nu gaat om een beschrijving van het gebruik van een koffieautomaat, het beheren van een rioolwaterzuivering of het onderhouden van grote zeesluizen.  Foxiz staat garant voor een begrijpelijk eindresultaat.

Onze kernwaarden

Wij zijn bezeten van duidelijke content

En niet alleen wij, ook de gebruikers van onze content worden er blij van. Onze heldere, aantrekkelijke en slim opgebouwde content zet je meteen goed aan het werk.

Veilig en efficiënt werken ondersteund door begrijpelijke content, daar gaat het om!

Wij schrijven graag buiten de lijntjes

Wat krijg je als je met een vindingrijke, een tikkeltje tegendraadse en vooral creatieve blik kijkt naar hoe informatie het beste kan worden overgebracht?

Eigentijdse en doelgroepgerichte content.

Zo zorgen we ervoor dat de content die wij ontwikkelen, in welke taal dan ook, perfect aansluit bij de gebruiker. Wij maken korte metten met ieder denkbaar vooroordeel over handboeken!

Op ons kun je bouwen

Zeggen wat je doet is makkelijk. Echt doen wat je zegt is moeilijker, maar blijft bij ons altijd het uitgangspunt.
Onze werkwijze is daarom helder, want we houden net als onze klanten niet van onaangename verrassingen.

Afspraak is afspraak.

De behoefte van onze klanten staat centraal. Onze producten en activiteiten stemmen we daarop af. Zo simpel moet het zijn.

Wij zijn ons ervan bewust dat wij door ons handelen invloed kunnen hebben op het dagelijks leven van mensen en op de samenleving. Wij gaan hier zorgvuldig mee om en leveren een actieve bijdrage door initiatieven op dit vlak concreet te ondersteunen.

Wij halen het beste uit onszelf

De beste zijn… dat kan alleen als je goed mensen aan je kunt binden.

Bij Foxiz doen we dit door een omgeving te scheppen waarin onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Trots zijn op het team waarin je werkt en vooral trots zijn op het aandeel dat je zelf daarin hebt. Daar geloven wij in.

Jezelf ontwikkelen is hiervoor essentieel. Onze eigen Foxiz Academie zorgt ervoor dat onze medewerkers up-to-date blijven. Onze kennis en ervaring willen we graag delen met onze klanten en vakbroeders en -zusters. Dat is onze bijdrage aan de ontwikkeling van ons vakgebied.

Wij stoppen niet met nadenken

De ontwikkeling van technische content, of het nu gaat om handleidingen, werkinstructies, opleidingen, het vertalen of beheer daarvan is een onophoudelijk proces. De (technische) wereld waarin wij leven is vol dynamiek en innovatie. Daarom zit gedrevenheid, flexibiliteit, prioriteiten stellen en het voortdurend streven naar verbetering in onze genen. Een perfecte aansluiting op hetgeen onze omgeving vraagt. Natuurlijk blijven we wel pragmatisch en resultaatgericht.

Keep it simple.

Of zoals wij zeggen: Foxiz maakt techniek begrijpelijk!

Interesse?