Consultancy

Geldt voor jouw organisatie dat elke minuut die wordt besteed aan technische documentatie, effectief en efficiënt wordt besteed? Om daarachter te komen, kan het lonen om een van de consultants van Foxiz eens kritisch naar alle interne documentatieprocessen te laten kijken.

Ons doel: het documentatieproces optimaliseren

Naarmate het aanbod van technische documentatie wordt uitgebreid, kan het beheer een steeds complexere aangelegenheid worden. En dat terwijl het met de juiste benadering juist steeds eenvoudiger zou moeten worden! Bij Foxiz weten we als geen ander hoe we bedrijven kunnen helpen om het documentatieproces zo optimaal mogelijk in te richten. En zo voldoen organisaties niet alleen aan de wet, maar kan tevens flink worden bespaard op tijd en kosten.

foxiz consultancy tegel

Eerst brengen we de processen in kaart

Wanneer je in samenwerking met een consultant van Foxiz een adviestraject start, voeren we eerst uitgebreid en onafhankelijk onderzoek uit naar alle interne documentatieprocessen en -software. Voldoet de documentatie aan de wet? Wordt de software optimaal benut? En worden teksten generiek opgesteld, gericht op hergebruik? Vervolgens brengen we advies op maat uit.

Implementeren & optimaliseren

Bij de implementatiefase zorgen we vervolgens voor een zo minimaal mogelijke verstoring van de huidige processen. En zo merken onze klanten al snel de voordelen. Nieuwe documentatie kan sneller en gestroomlijnder worden gegenereerd. Dat heeft niet alleen een positieve invloed op de kwaliteit en consistentie van het werk, maar ook aan de snelheid waarmee nieuwe documentatie wordt samengesteld. Ook wordt de hoeveelheid tijd geminimaliseerd die anders zo vaak moet worden besteed aan het herstellen van fouten. Een dergelijke optimalisatieslag werkt bovendien vaak verder door dan je aanvankelijk misschien zou denken, bijvoorbeeld omdat vertalingen dan eveneens kunnen worden hergebruikt.

Kortom, de optimalisatie van de processen voor technische documentatie is niet alleen een investering in kwaliteit en compliance, maar ook in tijds- en kostenbesparingen. Benieuwd wat kan Foxiz doen om jullie vooruit te helpen? Neem contact met ons op!

Foxiz favicon

Meer informatie?

Foxiz is de specialist op het gebied van technische documentatie en vertalingen en we delen ons vakmanschap met onze veelzijdige Academie. Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact op