Technisch schrijver automotive

Zoek je naar technische schrijvers automotive met veel ervaring? Dan ben je bij Foxiz aan het juiste adres. Ook als je zelf een leuke job zoekt als technische schrijver automotive ben je bij ons op de goede plek. Wij verzorgen technische documentatie en instructies voor een breed scala aan bedrijven. Onze klanten zijn zeer divers. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van handleidingen voor broodbakmachines, maar zeker ook aan instructievideo’s voor grote zeesluizen. Techniek zit gewoonweg in ons DNA. We gaan voor creativiteit, voor schrijven buiten de lijntjes en voor heldere en eerlijke afspraken.

Foxiz Logo tekst

Technische schrijver automotive welkom in Tiel

Je wilt als technisch schrijver automotive aan de slag? Of dit nu voor de hele week of voor deeltijd is, je bent van harte welkom bij Foxiz. Wij werken met een enthousiast team vanuit ons mooie kantoor in Tiel. Samen zoeken we naar de beste documentatie voor onze opdrachtgevers. We zijn te herkennen aan onze frisse blik. Daarnaast gaan we geen uitdaging uit de weg. We leren graag nieuwe dingen en we blijven onszelf continue ontwikkelen. Dit spreekt je aan? Je wilt aan het werk als technisch schrijver Automotive in het mooie centrum van Tiel? Wij heten je dan van harte welkom. Uiteraard gaan we er vanuit dat je de Engelse taal op een uitstekende manier beheerst.

Technische schrijvers automotive welkom bij Foxiz

Als je aan de slag gaat als technische schrijver automotive bij Foxiz, dan ontvang je zeer diverse opdrachten. Dit houdt ons werk uitdagend en nieuw. Wij maken techniek begrijpelijk. Of het nu gaat om een navigatiesysteem of een waterzuivering, wij maken heldere teksten voor onze klanten. De gebruiker dient exact te weten wat er belangrijk en noodzakelijk is. Werken bij Foxiz betekent ook een focus op jouw eigen ontwikkeling. Wij bieden diverse trainingen aan bij onze eigen Foxiz academie. Uiteraard ontvang je bij ons een prima salaris met dito arbeidsvoorwaarden. Wij bieden onze klanten kwaliteit tegen scherpe tarieven. Dit betekent elke keer weer een uitdaging, maar die gaan we graag aan.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us