Het nut van een verkorte handleiding

Je wilt een verkorte handleiding laten schrijven? Dan ben je bij Foxiz op de goede plek. Bij een aantal processen en producten is het niet handig als er alleen een uitgebreide handleiding voorhanden is. Soms dienen gebruikers in korte tijd informatie te krijgen over de bediening of werking van een bepaald apparaat. Wij ontwikkelen handleidingen waar je in de praktijk echt iets aan hebt. Door middel van onze verkorte handleidingen wordt jouw product of proces op de juiste manier gebruikt en onderhouden. Wij garanderen je dat de handleiding goede en begrijpelijke informatie bevat.

Foxiz Logo tekst

Een verkorte handleiding schrijven

Waarom zouden we een verkorte handleiding schrijven? Wellicht zie jij dit als een overbodige vraag. De noodzaak daarvan lijkt je overduidelijk. Er is echter geen simpel antwoord te geven. Hoe de verkorte handleiding eruit gaat zien, hangt sterk af van het product en de gebruiker. Ook jouw wensen zijn wat dat betreft cruciaal. Verder maakt het nogal een verschil of we een handleiding voor een tosti-ijzer of voor een verpakkingsmachine bij een koekjesfabriek schrijven. Het is in ieder geval noodzakelijk om een handleiding te maken of te laten maken. Dit is verplicht vanuit de wet. Bij elke machine hoort een handleiding beschikbaar te zijn. Daarnaast is het belangrijk om de doelgroep voor ogen te houden. Hoe eenvoudig dient de verkorte handleiding geschreven te worden zodat elke gebruiker deze begrijpt? We schenken in de handleiding aandacht aan onderdelen zoals beoogd gebruik en veiligheid. Als er een grote kans is dat de gebruikers nauwelijks kennis hebben van het product, dan is een verkorte handleiding niet voldoende. Dan is het noodzakelijk om een uitgebreidere handleiding te maken.

Een verkorte handleiding laten schrijven door de specialisten van Foxiz

Wij kunnen de verkorte handleiding schrijven en hierbij voor 100% rekening houden met jouw wensen. Natuurlijk zijn wij er ook voor deskundig advies. Een goede en duidelijke handleiding biedt je diverse voordelen. Is de handleiding niet van voldoende kwaliteit, dan loop je het risico op ontevreden gebruikers. Denk dan aan bijvoorbeeld retourzendingen of negatieve beoordelingen. Daar zit je uiteraard niet op te wachten. Neem vandaag nog contact op met Foxiz en wij gaan graag voor je aan de slag. Bij ons mag je rekenen op duidelijke afspraken en een heldere communicatie. Vraag je vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan?

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us