Snelstart handleiding

Je wilt een snelstart handleiding maken of laten maken? Je bent in beide gevallen bij Foxiz aan het juiste adres. Zoek je een handleiding voor een mobiele telefoon of voor het bedienen van grote zeesluizen? Het terrein van handleidingen is zeer breed. De specialisten van Foxiz zijn op dit gebied ervaren en kundig. Als wij een handleiding maken, dan letten we op een heel aantal aspecten. Onder meer de gebruikers en de veiligheid zijn belangrijke onderdelen. Het maakt natuurlijk ook nogal een verschil of het gaat om een productbeschrijving van bijvoorbeeld een boormachine of een technische handleiding bij een bepaalde verpakkingsmachine in een fabriek. De doelgroep voor de handleiding is een belangrijke factor tijdens het maken ervan.

Foxiz Logo tekst

Een handleiding snelstart laten schrijven door professionals

Als je de snelstart handleiding laat schrijven door de experts van Foxiz, dan mag je vertrouwen op een uitstekende kwaliteit. Wij houden van duidelijke afspraken en een heldere communicatie. We werken op een projectmatige wijze. Wil je de handleiding ontvangen als PDF, online of op USB? De keus is helemaal aan jou. Wij houden rekening met jouw wensen en eisen. Wil je meer informatie over onze manier van werken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ervaring met snelstart handleiding maken

Kies bij het maken van een handleiding snelstart voor Foxiz. Wij zijn op het terrein van handleidingen, instructievideo’s en vertalingen de absolute specialist. Ook voor jou maken we graag het verschil. Ben je benieuwd naar onze tarieven? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Deze maken we graag voor je op maat. We stellen de offerte op als we alle benodigde gegevens van je hebben ontvangen. Wellicht is er al bruikbare content aanwezig. Uiteraard maken we daar dan dankbaar gebruik van.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us