Duurzaamheid

Bij Foxiz zijn we niet alleen toegewijd aan het optimaliseren van technische documentatie, maar ook aan het bevorderen van duurzaamheid. Wij geloven dat het mogelijk is om positieve veranderingen door te voeren en tegelijkertijd milieubewust te handelen. Ontdek waarom duurzaamheid een kernwaarde is bij Foxiz en hoe dit jouw organisatie ten goede kan komen.

Milieubewuster aan de slag

In een tijd waarin het klimaat verandert en de roep om milieubewustzijn luider klinkt dan ooit tevoren, nemen wij onze verantwoordelijkheid als bedrijf serieus. Onze adviestrajecten voor het optimaliseren van technische documentatie zijn niet alleen gericht op efficiëntie, maar ook op verduurzamen. We streven ernaar om papierverbruik te verminderen, digitale oplossingen te omarmen en processen te implementeren die minder belastend zijn voor het milieu.

Duurzame oplossingen voor onze partners

Door te kiezen voor Foxiz, kies je dan ook voor een partner die ecologische verantwoordelijkheid neemt en jouw organisatie kan helpen om het beheer en de ontwikkeling van technische documentatie te verduurzamen. En dat is niet alleen goed voor de aarde, maar ook voor jouw bedrijf. Het implementeren van milieuvriendelijkere documentatieprocessen levert immers kostenbesparingen op, verbetert de reputatie van jouw organisatie en draagt bij aan een positieve impact op de samenleving en het klimaat.

Ook lokaal doen wij mee!

Naast het ondersteunen van bedrijven bij het optimaliseren en verduurzamen van hun documentatieprocessen streven we er ook naar om lokaal een positieve bijdrage te leveren. Om dat streven kracht bij te zetten, hebben we ons verbonden aan de organisatie Tiel Tip Top, die zich inzet voor een schonere leefomgeving.

Foxiz favicon

Meer informatie?

Foxiz is de specialist op het gebied van technische documentatie en vertalingen en we delen ons vakmanschap met onze veelzijdige Academie. Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact op