Technisch documentalist

Voor een documentalist die technisch veel ervaring heeft, ben je bij Foxiz aan het juiste adres. Als je gebruik maakt van onze diensten, dan weet je zeker dat je te maken hebt met ervaren specialisten. Onze mensen zijn geselecteerd op vakgebied en op ervaring. Wij combineren dit met de juiste achtergrond, zodat we zeker weten dat we de juiste specialist inzetten voor jouw technische documentatie. Bovendien controleert onze projectleider het document op inhoud, opmaak en spelling. Zo ben je er zeker van dat je een perfect eindproduct van ons ontvangt. Structuur, conformiteit en standaardisatie staan bij Foxiz zeer hoog in het vaandel.

Foxiz Logo tekst

Een ervaren technische documentalist vindt u bij Foxiz

Voor een technisch documentalist ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Gaat het in jouw situatie om een technische handleiding? Duidelijke informatie is in dat geval van het grootste belang. Denk bijvoorbeeld ook aan het beperken van jouw aansprakelijkheid. Een goede technische documentatie is rond het product of proces onmisbaar. Het opstellen van een technische documentatie is geen eenvoudige taak. Er wordt veel gebruik gemaakt van vakjargon. Daarnaast zorgen onze specialisten ervoor dat de documentatie duidelijk is voor de doelgroep.

Offerte aanvragen voor documentalist technisch

Als je gebruik wilt maken van de professionele diensten van onze technische documentalist, dan kun je geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Deze maken we graag voor je op maat. Heb je vragen of wil je meer informatie, bel of mail ons gerust. Op onze service mag je met een gerust hart vertrouwen. Voordat wij de offerte maken, vragen we een aantal gegevens van je. Is er al bruikbare content aanwezig, dan gebruiken we die bijvoorbeeld graag. Op onze ervaring kun je bouwen.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us