Documentatie voor industrie

Industrie kent vele gezichten, zowel on- als offshore. Veilig werken is de meest gehoorde kreet en gaat samen met proces excellence.

Uitval van een energiecentrale of een verkeerde overslag van grondstoffen kan desastreuze gevolgen hebben. Hebben de mensen de juiste kennis en achtergrond? Hoe zorg je ervoor dat de juiste taken door de juiste mensen correct worden uitgevoerd? Wat moet er vooraf geleerd worden en wat is er aan informatie op de werkvloer nodig? Allemaal vragen die vooraf goed moeten worden beantwoord om te komen tot de juiste content. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de manier van overbrengen of publicatie. De huidige wereld biedt een keur aan oplossingen. Op afstand begeleiden met een augmented reality-toepassing (brillen), publicatie direct op je tablet of toch virtual reality? De keuze is tegenwoordig echt reuze, Foxiz helpt met kiezen en ontwikkelen.

Foxiz maakt industrie begrijpelijk

Offerte aanvragen
Foxiz logo | Documentatie

Kennis telt

Bij Foxiz zijn we ervan overtuigd dat kennis telt, kennis van technische documentatie, normeringen, richtlijnen, techniek, processen en van taal. En misschien wel het belangrijkste van alles; kennis van het doel en de doelgroep.

Met uiteenlopende opdrachten binnen verschillende branches hebben onze specialisten een flinke rugzak met kennis en ervaring opgedaan. Met die kennis en ervaring kunnen we moeiteloos documentatie ontwikkelen bij een verpakkingslijn, koffiezetapparaat, vrachtwagen of navigatiesysteem. Bij Foxiz leven we volgens de regels van de wet, op het gebied van documentatie geldt dat uiteraard ook. Wij hanteren alle geldende normen en richtlijnen, zoals de NEN-5509 en de Machinerichtlijn.

Kwaliteit

Uiteraard maken we gebruik van ervaren specialisten, geselecteerd op vakgebied en ervaring. Gecombineerd met de juiste achtergrond en werkervaring zorgen we ervoor dat de juiste specialist op de juiste taak wordt ingezet. De projectleider zorgt ook nog altijd voor een controle op inhoud, spelling en opmaak voordat het eindproduct kan worden geleverd. Standaardisatie, structuur en conformiteit zijn onze kernwaarden.

Foxiz logo | Documentatie

Meer informatie?

Foxiz is de specialist op het gebied van technische documentatie en vertalingen en we delen ons vakmanschap met onze veelzijdige Academie. Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact op