Technisch schrijver elektrotechniek

Foxiz is altijd op zoek naar technische schrijvers elektrotechniek. Ben je een creatief talent op het gebied van documentatie? Dan komen we graag met je in contact. Voor een groot aantal bedrijven verzorgen wij de technische documentatie en instructies. Onze klanten zijn zeer divers. Het kan gaan om een machinebouwer of een producent van consumentengoederen. Ook hebben wij klanten die een bedrijf hebben in de procesindustrie. Ook schrijvers die ervaring hebben met elektrotechniek zijn onmisbaar in ons team. Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Tiel. Wij houden van een gezellige teamsfeer en zijn ervan overtuigd dat gelukkige collega’s zorgen voor gelukkige klanten. Wij blijven onszelf continue ontwikkelen. Dit spreekt je aan? Dan ben je van harte welkom.

Foxiz Logo tekst

Technische schrijver elektrotechniek voor heldere en begrijpelijke teksten

Als je als technisch schrijver elektrotechniek aan de slag wilt bij Foxiz, dan stellen we uiteraard ook een aantal eisen aan jou. Het is onze missie om techniek begrijpelijk te maken. Dat geldt ook voor elektrotechniek. Onze klanten rekenen op begrijpelijke en heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen. Daar staan wij voor. Het kan hierbij gaan om heel verschillende documenten. Onze opdrachtgevers vragen om onder meer werkinstructies, trainingsvideo’s, commerciële informatie of complete handleidingen.

Welkom voor technische schrijvers elektrotechniek

Kom je als technische schrijver elektrotechniek bij ons in dienst? Wil je liever slechts een aantal dagen in de week werken? Gaat het om een periode van een aantal maanden? Neem zeker contact met ons op. Als je bij ons komt werken, dan zult u merken dat jij centraal staat. We zorgen ervoor dat je precies op de goede werkplek terecht komt. We vinden het belangrijk om te werken aan jouw ontwikkeling, zodat er continue groei plaatsvindt. Zowel op technisch als op professioneel vlak. Je krijgt veel vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheden. Er is alle ruimte voor initiatieven en innovaties. Dit lijkt je wel wat? Neem vandaag nog contact met ons op. Werken bij Foxiz betekent zorgen voor eigentijdse en doelgerichte content voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us