Technisch schrijven cursus

Voor een cursus technisch schrijven ben je bij Foxiz op de goede plek. Bij onze training voor technisch schrijvers is MS-WORD erg belangrijk. De meeste technisch schrijvers maken veelvuldig gebruik van dit programma. Dit is uiteraard niet zonder reden. Er zijn heel wat handige functies die ervoor zorgen dat je op een efficiënte manier kunt schrijven. Nu merken we in de praktijk dat er een aantal functies zijn die bij vrijwel elke tekst worden gebruikt. Toch zijn er veel meer handige en zinvolle functies beschikbaar. Het is jammer dat daar weinig kennis van is. Juist ook deze functies, die nauwelijks of helemaal niet gebruikt worden, kunnen zorgen voor een enorme tijdsbesparing. Ook werken ze mee aan het realiseren van consistente documentatie. Volg je onze cursus, dan laten wij je uitgebreid kennis maken met deze onbekendere functies.

Foxiz Logo tekst

Interactieve cursus technisch schrijven

Tijdens de technisch schrijven cursus vindt er veel interactie plaats. Onze trainer zorgt voor meer dan voldoende praktische oefeningen en voorbeelden. We schenken aandacht aan onder meer het opzetten van een goede documentenstructuur en het aanmaken en vergrendelen van opmaakstijlen. Ook leren we je meer over het gebruik van handige synoniemenlijsten, terminologie en woordenboeken. Je zult zien dat het hergebruik van teksten je enorm veel tijdswinst gaat opleveren. Een ander onderdeel van de cursus behandelt het correct invoegen van bijschriften en afbeeldingen. Wat weet je al over het gebruik van kolommen en secties? We zien dat veel schrijvers deze beschikbare functie liever overslaan. Of het wordt wel gebruikt, maar omdat er onvoldoende expertise is gaat hier veel kostbare tijd mee verloren. Een belangrijk onderdeel van de cursus is ook het samenwerken met meerdere auteurs. Er kunnen documenten vergeleken worden bijvoorbeeld. Wil je meer weten over de cursus? Neem vrijblijvend contact op.

Inschrijven voor cursus technisch schrijven

Bel of mail ons als je meer informatie wenst. Wij staan graag voor je klaar. Ons telefoonnummer en ons e-mailadres zijn te vinden op de website. Als je ons belt, dan spreek je direct een van onze specialisten. Kies je voor het versturen van een e-mail, dan zullen wij daar zo spoedig mogelijk op reageren. Je bent van harte welkom bij ons in Tiel. De cursus wordt gegeven bij ons of bij jou op locatie. Wij leveren maatwerk.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us