Werkinstructie schrijven

Je wilt werkinstructies laten schrijven? Is het voor jou noodzakelijk dat er hierbij rekening wordt gehouden met de doelgroep? Dan ben je bij Foxiz precies op de goede plek. Wij leveren gegarandeerd duidelijke content. Een instructie van de werking van een koffieautomaat moet voor al je medewerkers duidelijk zijn. Als het gaat om de werking en bijvoorbeeld het onderhoud van grote zeesluizen, dan mag er geen onduidelijkheid zijn. De veiligheid van veel mensen is hiermee gemoeid. Wij zijn ons zeer goed bewust van de grote verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt. Met een gerust hart mag je vertrouwen op onze heldere en duidelijke werkinstructies. Wij maken onze klanten blij met onze content. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Foxiz Logo tekst

Werkinstructies schrijven

Als onze specialisten uw werkinstructie schrijven, houden ze continue rekening met onze kernwaarden. Het is van belang dat jouw medewerkers veilig en efficiënt kunnen werken. Onze begrijpelijke werkinstructies zijn daarbij onmisbaar. Toch schrijven wij graag buiten de lijntjes. We houden wel van een tikkeltje tegendraads zijn. Ook hanteren we graag een creatieve manier van schrijven. De rode draad is en blijft hierbij: hoe wordt de instructie zo duidelijk mogelijk overgebracht? Bij Foxiz ontvang je eigentijdse en doelgroepgerichte content. We leveren werkinstructies die perfect aansluiten bij de gebruikers.

Werkinstructies laten schrijven

Als wij jouw werkinstructies schrijven, dan halen we het beste uit onszelf. Het is onze missie om hierbij de beste in heel Nederland te zijn. Wij scheppen voor onze eigen medewerkers een omgeving waarin ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Teams mogen trots zijn op zichzelf en op elkaar. We focussen ons hierbij zeker ook op een stuk zelfontwikkeling. Door middel van onze Foxiz Academie blijven onze medewerkers continue up-to-date. De kennis en ervaring die wij opdoen delen wij graag met onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze professionele diensten. Ook jij bent van harte welkom voor trainingen bij onze Foxiz Academie.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us