Voor diverse branches en doelgroepen

Up-to-date kennis dankzij Foxiz Academie

Duidelijke taal

training microsoft word voor technisch schrijvers bij foxiz

Trainingsmateriaal laten maken

Wil je graag trainingsmateriaal laten maken? Bij Foxiz zijn we gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakt trainingsmateriaal dat informatief is en de betrokkenheid en het leerproces van de gebruiker optimaliseert. Goed trainingsmateriaal is belangrijk om complexe informatie op een begrijpelijke en effectieve manier over te brengen.

foxiz consultancy tegel

Heb je interesse in op maat gemaakt
trainingsmateriaal?

Neem contact op! Offerte aanvragen
Foxiz vertalingen | Branches | Website teksten

Trainingsmateriaal op maat laten maken: van concept tot realisatie

Het laten maken van trainingsmateriaal is een proces waarbij jouw specifieke behoeften en doelstellingen centraal staan. Na een grondige behoefteanalyse, waarbij we de leerdoelen, de doelgroep en de specifieke uitdagingen van jouw organisatie analyseren, maken we een trainingsontwerp dat past bij jouw vereisten. Het doel van deze consultancy is om materiaal te creëren dat niet alleen educatief is, maar ook interactief en aantrekkelijk voor de gebruiker. Zodra het concept door jou is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de realisatie van het materiaal. Dit omvat het schrijven van duidelijke teksten en bijvoorbeeld het ontwerpen van aantrekkelijke technische illustraties. Gedurende dit proces werken we nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat het materiaal volledig in lijn is met jouw verwachtingen.

Benader ons voor professioneel trainingsmateriaal

Zoek je een specialist in technische documentatie voor het laten maken van trainingsmateriaal? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Wij helpen je graag met het ontwikkelen van trainingsmateriaal dat jouw medewerkers of klanten zal aanspreken en informeren. Met onze expertise in begrijpelijke documentatie zorgen wij ervoor dat jouw trainingsmateriaal en werkinstructies zowel informatief en nauwkeurig als gebruiksvriendelijk en effectief zijn.