Foxiz | Logo | tekst

Foxiz: Nieuw logo, nieuwe website, nieuw pand!

Bij Foxiz zijn we altijd in beweging. Niet alleen in beweging met onze dienstverlening, onze bedrijfsdoelstellingen en de kwaliteit die we willen uitstralen en uiteraard leveren, maar ook letterlijk in beweging met de verhuizing naar een nieuwe locatie. Op 19 maart verlaten we na ruim 9 jaar de binnenstad van Tiel en nemen we intrek aan de Kersenboogerd 13 (Bedrijventerrein Westroijen), ook te Tiel. Een modern en goed uitgerust pand van waaruit we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

En we hebben nog meer te melden. We hebben de verhuizing aangegrepen om ook een volledig nieuwe huisstijl te introduceren. Een modernere look en feel die beter aansluit bij onze missie en ons nieuwe pand en daarnaast ook vertelt wie Foxiz is en waar we met ons bedrijf voor staan en voor gaan.

Dus, met trots en veel enthousiasme introduceren we hierbij ons nieuwe logo! Deze is volledig ontstaan vanuit onze missie, kernwaarden en diensten. De animatie laat zien hoe het logo uit verschillende elementen is opgebouwd. Hieronder een korte uitleg.

We beginnen met het eerste element ‘Documentatie’. Het maken van technische documentatie – gebruiksaanwijzingen, werkinstructies, trainingsmaterialen – is de kern van ons bestaan. Daarom is de basis van ons logo dit element.

Foxiz | Logo | Elementen opbouw

Daaroverheen plaatsen we het element ‘Document’. Om documentatie te kunnen ontwikkelen moeten we toegang hebben tot belangrijke informatie. Denk aan risicobeoordelingen, EG-verklaringen, functioneel ontwerpen en andere relevante documenten. Documenten zijn dus voor goede documentatie onmisbaar.

Foxiz | Logo | Elementen opbouw

Wij gaan voor goud met Foxiz. Ons streven is dan ook dat wij de meest optimale en doelgroepgerichte technische content voor onze klanten ontwikkelen. Daarom hebben wij onze Academie, om uit te kunnen blinken in ons vak. Onze kennis en ervaring willen we graag delen met onze klanten en vakbroeders en -zusters. Dat is onze bijdrage aan de ontwikkeling van ons vakgebied.

Foxiz | Logo | Elementen opbouw

Bedrijven die internationaal succesvol willen zijn, moeten goede informatie aan hun klanten beschikbaar stellen in de juiste taal. Het vertaalbureau van Foxiz verzorgt vertalingen in iedere gewenste taal. Het element staat voor meer dan alleen het omzetten van taal A naar taal B. Wij vertalen altijd vanuit de gedachte dat content moet bijdragen aan bijvoorbeeld het goed en veilig uitvoeren van taken in welke taal dan ook!

Foxiz | Logo | Elementen opbouw

Foxiz wil de beste ontwikkelaar van technische content van Nederland zijn. Onze missie geeft voeding aan het streven ons steeds te blijven ontwikkelen en voortdurend te blijven gaan voor een nog beter eindproduct voor onze klanten. Dat is en blijft onze passie, gesymboliseerd in het laatste element!

Foxiz | Logo | Elementen opbouw

Al deze elementen op elkaar gelegd vormen ons nieuwe logo. Het eindresultaat tonen wij in een animatie en is vanaf nu op al onze uitingen te bewonderen.

Vanaf maandag 22 maart houden we kantoor aan de Kersenboogerd 13 in Tiel.
De mensen die de afgelopen 9 jaar bij ons op visite zijn geweest weten dat we in een prachtig monumentaal pand zaten midden in de stad. Hoe mooi ook, het past niet meer bij de groei die we doormaken en bij het bedrijf dat we willen zijn.

We krijgen nu goede faciliteiten op het gebied van flex-werkplekken en een grote en moderne ingerichte ruimte om onze klanten en collega’s te trainen met onze Academie. Daarnaast zijn er frisse, modern ingerichte kantoren met in elke ruimte een hint naar onze nieuwe huisstijl.

Door de huidige coronacrisis kunnen we helaas niet de opening zo groots vieren als we zouden willen. We willen je wel persoonlijk uitnodigen om bij ons langs te komen als dat weer allemaal mag. Hopelijk snel tot ziens!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.