Overheid

Binnen de overheid zijn er verschillende opdrachten en opdrachtgevers waar Foxiz ervaring mee heeft.

We maken net zo eenvoudig operator- en onderhoudsdocumentatie bij zeesluizen als bij waterschappen en rioolzuiveringen. Onze kennis van automotive en machinebouw komen bij dergelijke uiteenlopende projecten goed van pas. Bijvoorbeeld bij Defensiegerelateerde projecten. Ook voor de overheid is Foxiz bekend met de normen en richtlijnen waaraan documentatie moet voldoen.

Foxiz maakt overheidsdocumentatie begrijpelijk

Offerte aanvragen
Foxiz logo | Documentatie

Kennis telt

Bij Foxiz zijn we ervan overtuigd dat kennis telt, kennis van technische documentatie, normeringen, richtlijnen, techniek, processen en van taal. En misschien wel het belangrijkste van alles; kennis van het doel en de doelgroep.

Met uiteenlopende opdrachten binnen verschillende branches hebben onze specialisten een flinke rugzak met kennis en ervaring opgedaan. Met die kennis en ervaring kunnen we moeiteloos documentatie ontwikkelen bij een verpakkingslijn, koffiezetapparaat, vrachtwagen of navigatiesysteem. Bij Foxiz leven we volgens de regels van de wet, op het gebied van documentatie geldt dat uiteraard ook. Wij hanteren alle geldende normen en richtlijnen, zoals de NEN-5509 en de Machinerichtlijn.

Kwaliteit

Uiteraard maken we gebruik van ervaren specialisten, geselecteerd op vakgebied en ervaring. Gecombineerd met de juiste achtergrond en werkervaring zorgen we ervoor dat de juiste specialist op de juiste taak wordt ingezet. De projectleider zorgt ook nog altijd voor een controle op inhoud, spelling en opmaak voordat het eindproduct kan worden geleverd. Standaardisatie, structuur en conformiteit zijn onze kernwaarden.

Foxiz logo | Documentatie

Meer informatie?

Foxiz is de specialist op het gebied van technische documentatie en vertalingen en we delen ons vakmanschap met onze veelzijdige Academie. Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact op