Ontwikkelaar van een technische handleiding

Zoek je een ontwikkelaar voor een technische handleiding die jouw complexe techniek in begrijpelijke taal omzet? Dan zit je goed bij Foxiz. Als ervaren ontwikkelaars van technische handleidingen snappen we dat techniek niet voor iedereen direct begrijpelijk is. Daarom zetten we onze ruim twintig jaar ervaring in om jouw technische documentatie helder en toegankelijk te maken. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een duidelijke instructie of complete technische handleiding, als ontwikkelaar zijn wij er om jou van dienst te zijn.

Foxiz Logo tekst

Zoek je een ontwikkelaar voor een technische handleiding die jouw complexe techniek in begrijpelijke taal omzet?

Neem contact op! Offerte aanvragen

Als ontwikkelaar zorgen wij voor een toegankelijke technische handleiding

Door te kiezen voor de diensten van ons als ontwikkelaar van technische handleidingen, profiteer je van diverse voordelen. Onze aanpak is gericht op efficiëntie en eenvoud. Als specialist in technische documentatie ontwikkelen we doelgericht informatiemateriaal en documentatie op projectbasis, met een heldere, transparante aanpak. Dit zorgt voor een betrouwbaar resultaat. Voordat je door ons een technische handleiding, of werkinstructie, kunt laten maken, analyseren we jouw behoeften, doelgroep en eventueel al bestaande content door middel van een quick scan. Op basis hiervan stellen we een duidelijke offerte op, waarin verwachtingen, milestones en deliverables worden vastgelegd.

Stap nu over op duidelijkheid

Wil je graag een technische handleiding begrijpelijk laten maken? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met ons als ontwikkelaar van jouw technische handleiding ben je verzekerd van heldere, begrijpelijke teksten. Naast het laten maken van een technische handleiding, schakel je ons ook in voor andere documentatie, zoals instructiekaarten.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us