Een technisch handleiding in begrijpelijke taal

Jij wilt een technische handleiding laten schrijven? Dan ben je bij Foxiz aan het juiste adres. Techniek is niet voor iedereen begrijpelijk. Het is onze missie om techniek juist wel begrijpelijk te maken. Aangezien wij hiermee inmiddels ruim 20 jaar ervaring hebben, ben je bij ons precies op de goede plek. Ook voor jou maken we de technische documentatie graag begrijpelijk. Het is voor jouw documentatie een must dat deze bestaat uit heldere teksten? Gaat het om het schrijven van duidelijke gebruiksaanwijzingen? Wij zijn je graag van dienst.

Foxiz Logo tekst

Op efficiënte wijze een technische handleiding schrijven

Maak je voor het schrijven van een technische handleiding gebruik van de diensten van Foxiz, dan biedt dat je verschillende voordelen. Onze aanpak is altijd zo slim en zo efficiënt mogelijk. Graag kiezen wij voor simpel. Zo simpel als het maar kan. Wij ontwikkelen op projectbasis doelgerichte documentatie. Graag werken we volgens een heldere aanpak, zodat we van beide kanten precies weten waar we aan toe zijn. Dit zorgt ervoor dat we niet onverwachts voor onaangename verrassingen komen te staan. Bij ons mag je vertrouwen op het resultaat dat we met je hebben afgesproken. Voordat we aan de slag gaan met de technische handleiding, brengen we eerst de vraag, de doelgroep en de eventueel al aanwezige content in kaart. Uiteraard moet het dan wel gaan om content die bruikbaar is. Hebben we al deze gegevens paraat, dan stellen we een offerte voor je op. Verwachtingen, milestones en deliverables worden hierin gewaarborgd. Heb je interesse in onze diensten? Vraag deze offerte dan vrijblijvend bij ons aan.

Offerte aanvragen voor technische handleiding schrijven

Wil je weten wat het schrijven van de technisch handleiding bij ons kost? Wij maken geheel vrijblijvend een offerte voor je. Wil je van te voren eerst meer advies over onze manier van werken? Deze kun je vinden op onze site, maar je mag zeker ook contact met ons opnemen. We beantwoorden je vragen graag. Ons kantoor bevindt zich in Tiel. Mocht je ons kantoor willen bezoeken, dan vind je op de website een handige routebeschrijving. Voor meer informatie kun je ons natuurlijk altijd even bellen. Of je stuurt ons een e-mail. Wij zullen jou dan snel een reactie terugsturen.

Foxiz verzorgt jouw documentatie en staat garant voor begrijpelijke, heldere teksten en duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor vragen en informatie, neem contact met ons op.

Foxiz favicon

More information

Foxiz is the specialist in the field of technical documentation and translations and we share our craftsmanship with our versatile
Academy. Would you like to receive more information about our services and what we can do for your company?

Contact us