Vertalingen Foxiz

VERTALEN: De juiste balans

Soms ontkom je er als bedrijf niet aan om je website, marketingmaterialen of technische documentatie te vertalen.

Hoe weet je nou eigenlijk voor welk bureau je moet kiezen en waarom?

Prijs is een van de meest gehoorde selectiecriteria.
Krijg je de kwaliteit en expertise die je verwacht? Je moet er toch niet aan denken dat er onbewust een combinatie van Google Translate en een minder ervaren vertaler wordt ingezet….het gebeurt echt en vaker dan je denkt. Betekent het Engelse woord spring nou lente of veer? Dat maakt nogal een verschil wanneer je een trampoline in elkaar schroeft.

Kwaliteit

Foxiz staat altijd voor kwaliteit. Echte kwaliteit is meestal niet terug te vinden in ‘beste prijs’. Toch hebben we een aanpak die het mogelijk maakt kwalitatief goede vertalingen te leveren tegen relatief lage tarieven.

Vertaaltarieven worden over het algemeen opgebouwd uit de kosten van de vertaler en de activiteiten die een projectmanager moet doen om het project aan te nemen, de offerte te verzorgen en de vertaalde documenten ook weer netjes terug te krijgen bij de aanvrager. Veel stappen, en dus kosten, die niet altijd nodig zijn.

Automatisering

Foxiz heeft een aantal van deze stappen geautomatiseerd en gekoppeld aan goede, native vertalers, met ervaring in verschillende commerciële en technische vakgebieden. Daarbij bieden we onze relaties een prima manier om de vertalingen online te laten beoordelen! Reviewen van vertaalde teksten en toevoegen van voorkeursterminologie is een eitje bij Foxiz. En uiteraard zorgen we waar mogelijk voor hergebruik van eerder vertaalde teksten.

Maak nu kennis met de vertaaldiensten van Foxiz en ontvang ter kennismaking 10% korting op de eerste opdracht.

Nieuwsgierig geworden en wil je het een keer met ons proberen? Stuur dan je mail met vragen of te vertalen bestanden naar info@foxiz.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0344 – 848800.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.