Narration Foxiz

NARRATIONS: Een gesproken barrière?

Uw product gaat de wereld over? U wilt gebruikers en misschien wel verkopers uitleggen hoe uw product op de juiste wijze wordt gebruikt en het best tot z’n recht komt? Nog heel regelmatig kiezen bedrijven voor het geschreven woord. Vaak de juiste weg, soms kan het efficiënter.

Stelt u zich voor, u bent trots producent van consumentenelektronica en uw producten worden wereldwijd verkocht. Hoe zorgt u ervoor dat de verkoper uw product adviseert? Helpt u de verkoper met een productblad of een korte nieuwsbrief? Geeft u de verkoper de kennis die hij/zij nodig heeft om uw product aan te prijzen?

Producttrainingen bieden vaak een uitkomst, maar deze ‘live’ verzorgen, is vaak moeilijk te plannen. Een goede instructievideo die niet alleen de ins & outs maar ook de USP’s (unique selling points) helder uiteenzet, helpt om de verkoper op het goede spoor te krijgen.

Natuurlijk wilt u als producent de informatie overbrengen in de taal van de gebruiker, ondertitelen is een optie. Inspreken in de taal van de verkoper werkt nog beter en wanneer de video bestaat uit presentaties, laat deze dan vertalen! Zet het product goed op de kaart, bij zowel verkoper als klant.
Foxiz levert een breed scala stemmen in verschillende, veel voorkomende talen, en beschikt over kennis en capaciteit om bedrijven te adviseren en ontlasten.

Wij noemen dit Narrations, een van onze professionele taaldiensten.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.