Foxiz | Blog | Content met content

Content met content!

Content personeel, contente klanten, content. Met content wordt vaak bedoeld; tevreden, maar belangrijker nog; content is informatie en dat is ons vak! Technische content welteverstaan. Werkinstructies, handleidingen, leermiddelen, je kan het zo gek niet bedenken of we maken het.

Goed en veilig werken!

Goede content is belangrijk om processen goed te laten verlopen, machines goed te bedienen en belangrijker nog, veilig te werken. Een ongeluk zit in een klein hoekje. En laten we eerlijk zijn, veiligheid en geen incidenten staan hoog op de agenda. Foxiz snapt als geen ander met welke informatie een operator, onderhoudsmonteur of consument goed beslagen ten ijs komt.

Wie heeft wat nodig

In veel gevallen is alleen een handleiding niet genoeg. Voordat je bijvoorbeeld wordt ingezet bij een productieproces, zoals bij een snoepfabriek of slachterij, moet je als medewerker goed op de hoogte zijn van de ‘do’s & don’ts’. Je moet bekend zijn met voedselveiligheid, het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, risico’s op de werkvloer en hoe de machines moeten worden ingesteld of aangepast.

De juiste mix

Foxiz helpt werkgevers in beeld te krijgen voor welke taken en welke profielen welke content nodig is. We hebben het dan over (leer)middelen, werkinstructies en handleidingen, allerlei vormen van informatie om processen te stroomlijnen en te zorgen voor een veilige werkplek. Bij Foxiz geloven we dat goede informatie nodig is om informatie goed te begrijpen en toe te passen.

Onze specialisten ontwikkelen de content platformonafhankelijk, we zitten niet vast aan software of programma’s en leveren de content op maat.

Voor Foxiz maakt het niet uit of je een e-learning of leerboek wilt laten ontwikkelen. Zolang de klant maar content is.

Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer: +31 344 84 88 00 of stuur een e-mail naar info@foxiz.nl.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.