Aanpak

Werk zo slim en efficiënt mogelijk. Zo simpel kan het zijn en bij Foxiz is het zo simpel.

Project

Bij Foxiz ontwikkelen we doelgerichte documentatie op projectbasis. Een heldere aanpak, zonder verrassingen en met het gewenste en afgesproken resultaat. Vooraf brengen onze specialisten, vraag, doelgroep en reeds aanwezige en bruikbare content in kaart. Op basis daarvan maken we een gedetailleerde offerte waarin deliverables, milestones en verwachtingen worden gewaarborgd. Op basis van de bevindingen en afspraken worden een doorlooptijd en vooraf vastgestelde prijs gecommuniceerd. De projectmanager zorgt ervoor dat de afspraken en doorlooptijden worden opgevolgd en behaald. Alle producten die we aanbieden, kunnen we op projectbasis verzorgen.

Detachering

Piekbelasting, onderbezetting. Vervelend en veelvoorkomend, ook op documentatieafdelingen. Foxiz heeft een team eigen specialisten en een secuur opgebouwd netwerk externe specialisten die bij een capaciteitsvraag op locatie kunnen worden ingezet. Of je nu een week ondersteuning nodig hebt of een halfjaar, wij helpen graag mee het capaciteitsprobleem te ondervangen. Je kan bij Foxiz terecht voor technisch schrijvers, technisch tekenaars, document controllers, copywriters en dtp’ers.

Advies

Onze consultants hebben brede ervaring in de wereld van technische documentatie. Bij Foxiz weten we als geen ander of documentatie conform de normen en richtlijnen is samengesteld, denk aan de NEN-5509 en de Machinerichtlijn. Tevens zoeken we met onze klanten altijd de beste aanpak om de documenten samen te stellen. Is er veel hergebruik mogelijk of juist niet? Zijn er veel updates en veel verschillende mensen die zich regelmatig met de documentatie bemoeien? Is het antwoord ja, dan is waarschijnlijk een content management systeem een te kiezen pad. We helpen graag met het kiezen van het juiste pad en het inrichten ervan.

Onze Missie