Detachering

Wij detacheren Technisch Schrijvers

U brengt een product op de markt, waar uiteraard een handleiding of werkbeschrijving bij hoort, die volledig is, up-to-date en die voldoet aan al uw wensen en alle wettelijke normen. Dat lijkt eenvoudig, maar dat is het vaak niet. Daarvoor hebt u de juiste mensen nodig, met kennis en ervaring.

Hebt u die kennis niet zelf in huis? Of zoekt u (tijdelijke) aanvulling op uw eigen team? Dan biedt Foxiz de oplossing. Foxiz ademt technische documentatie. Onze technisch schrijvers zijn enthousiast en ervaren, op de hoogte van de laatste (software)technieken en ontwikkelingen en kunnen na een kort leertraject bij u aan de slag op locatie.

Foxiz is ISO en NEN gecertificeerd en beschikt over een G-Rekening.


Werkwijze

Tijdens een intakegesprek bespreken wij met u de opdracht en de eisen waaraan de kandidaat moet voldoen. Na dit gesprek selecteren wij de specialisten die het beste passen bij uw opdracht. De profielen van deze schrijvers leggen wij aan u voor. Nadat u een keuze heeft gemaakt, volgt een persoonlijke kennismaking.

Zodra u één van onze specialisten heeft gekozen, zal deze voor u aan het werk gaan. Tijdens het project houden wij regelmatig contact over de voortgang en worden de werkzaamheden geëvalueerd.

Vacatures

Bent u Technisch Schrijver en bent u op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging of een spannende tijdelijke opdracht?

Foxiz is altijd op zoek naar enthousiaste, professionele schrijvers om het team uit te breiden en de juiste connectie tussen opdrachtgever en kandidaat te maken.

Bovendien biedt Foxiz altijd de mogelijkheid om te groeien binnen het vakgebied technische documentatie door bijvoorbeeld cursussen en vak trainingen.
Kijk hier naar onze actuele vacatures. Of klik hier voor een vrijblijvende nadere kennismaking.

Klik hier voor de volledige vacaturepagina.

[advanced_iframe securitykey="ed5987001980d463c43ad7fd3b6c4546f230a1df" id="vacatures" use_shortcode_attributes_only="true" src="http://foxiz.catsone.nl/careers/index.php?vacatureshome=true" scrolling="no" show_iframe_loader="true" enable_responsive_iframe="true" enable_lazy_load="true" iframe_hide_elements=".message,#searchFilter,.jobsat,br" change_iframe_links="a" change_iframe_links_target="_parent" enable_external_height_workaround="true" hide_page_until_loaded_external="true"]

Waarom Foxiz

Foxiz staat voor professionaliteit, eerlijkheid en openheid van zaken. Wij komen onze afspraken na en houden van direct contact. Geen langdurige processen of onduidelijkheden.

Verder is Foxiz:

  • ISO gecertificeerd
  • Snel en flexibel

En beschikt Foxiz over:

  • een G-Rekening
  • een omvangrijke database van Technisch Schrijvers en Document Controllers
  • kennis van machinerichtlijnen
  • kennis van diverse Content Management Systemen
  • ervaring met diverse kerngebieden
  • korte lijnen en direct actie op uw vragen

Contact

Naam

Email

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Bericht


Foxiz BV
Ambtmanstraat 9
4001 MC Tiel
Nederland
Tel. +31 344 84 88 00
info@foxiz.nl